TUAN RUMAH

My photo
heyy folks ;) nama sayaa Noor Hidayah Bt Kamaruddin, 20 years old, study at Aviation Management College,Bangi. Taking Diploma in Aviation Management. One day i wanna be a pilot ! pray for me. U guys is allowed to read my every entry,peacee yaw :)

VVIP SAYA

Pages

ANGKA GILIRAN AWAK

hit counters

Wednesday, March 16, 2011

for you....

hye peeps :)

actually,tade ape pon nak post hanya sedikit ketidakpuasan hati terhadap seseorang ni. bencibenci ! Bende ni melibatkan bf kawan baek aku plak tuu **babe.soryy sgtsgt sebab tak pasalpasal kaw and bf kaw yg kene T__T  soryyy.

utk AWAK ; saya mintak sgt jgn la ggu hidup saya, family dan kawankawan saya yg laen. if nak jugakkkkkk jgn la cari pasal dengan mereka dan melibatkan sayaaa. jatuh air muka tahu ! mestila awak suke kan kalaw menjatuhkan airmuka orang lain,itupun kalaw awak tak berperikemanusiaan. tade org suke kita diggu,diugut. saya pernah dgr yg awak sggup nak musnahkan hubungan kawan saya ni kalaw dea cari pasal dgn awak ni. nasihat saya,jangan teruskan niat awak tuu. tak baek musnahkan hubungan org laen demi kepentingan dan kepuasan awak sendiri. what goes around comes around and for sure u know that buddy. saya da cakap sehabis baek dah ni. and saya dah pun maafkan awak,segala caci maki awak,anggapan wak terhadap saya dah saya maafkan pun. saya tak reti dan suka gaduhgaduh ni. buang masa,tenaga. and tapayah laa nak face to face saya lagi. awak nak anggap saya takuddd?? ouh,teruskan laa. saya tak kesah pun. saya harap awak paham dan saya harap awak baca ape yg saya post kat cni. addition,saya happy dengan hidup saya skaang. even tade org bernama BOYFRIEND saya tetap happy dengan kawankawan sayaaa,family sayaaa.


dedicated ;
to MR A...

4 comments:

  1. sabar sys . dia tu tak reti bahasa kut .

    ReplyDelete
  2. ahha . tade hal la babe . chill . kite cool je :)

    ReplyDelete
  3. daya sbar k..daya ad rmai ag kwn yng lbh bek dri tuu...:)

    ReplyDelete