TUAN RUMAH

My photo
heyy folks ;) nama sayaa Noor Hidayah Bt Kamaruddin, 20 years old, study at Aviation Management College,Bangi. Taking Diploma in Aviation Management. One day i wanna be a pilot ! pray for me. U guys is allowed to read my every entry,peacee yaw :)

VVIP SAYA

Pages

ANGKA GILIRAN AWAK

hit counters

Thursday, January 20, 2011

broga HILLS

guys :) .....


aku de experience yg sgtSGT best :) panjat broga hills. bestt weyh ! **ptot la nini suke g hiking :DD tp kaw lagi hebat laa,merata da pegi hiking tu. keep goin duh ! if ade chance aku nak join tawTAW.


trip kami**collegemate 7 buah kete+3 bijik moto. ramai kann :) HAHA bak kata mereka "satu AMC+AMC bersatu'' :DD motif kami nak kesana nak tgk sunset and menikmati udara pagiatas bukit. wahhhwahhh :DD
so,kami berkumpul kul 4 pg,tp kul 5 bru gerakk. sbb nyee, biasalaa janji MELAYU kan :DD relax sudaa, da biasa da. haha ! aku join tya nye kete,kami je wakil esplendido yg join trip nyh. Yg laen ade excuse masingmasing. tape laa ye kawankawan next time kite join trip ke hill yg laen pulaa.
around 5.30 smpi la kat broga hills tu,,,,,,,
rrraaaaammmmaaaaaiiii gile kud ! mmg la ramai sbb mase tu kan thaipusam+cutii. salah waktu la plakk. tp tape laa,teruskan jelaa :)
haha,semput aku weyh sbb da lame tak exercise. naseb kaw la dayaa :P 
naseb baek laa ewin+dj+fagh+aliq+angah de bantu yg gurl naek bukit nyh,extreme gak laa. tp aku nak yg lagi extreme bole tak?? haha. riakk kan?? lantak laa,ade aku kesah kaw nak ckp ape?? :P


then,smpi atas puncak pkul 6 pg lbeyLBEY cket. haa,drpd 7 buah kete+3 bijik moto hanye 11 org je yg mampu smpi ke puncakk. sebab nye yg laen ade masalah teknikal&dalaman.
haha. salah seorg nye yg sampi ke puncak aku laa. hebat kann ! aku tau tuu :DD 




from the top view of broga hills :)

smpi kat ats bukit tu,bole la nmpk sunset and menikmati udara pagi. nyaman !
weyhh,aku bole tido kat atas tuu. tapaya aircond ! haha
then,snap2 pic.
andAND,ade ARTIS kat tempat kami lepak tu. nak tau sape??? jengggggg !


GAMBIT !!! :DD

excitedd?? tade la excited mane pon,biasa jee. haha ! :)


jejaka&wanita anggun besama gambit :DD


wakil Esplendido :) 





 kami beransur trun dr broga tu dlm kul 9 pg,cuaca pg tu tak panas pon mcm mengalu-alukan kdtgn kami. **apehal la ayat nak BAHASA MELAYU sgt nyh :DD
kul 10 smpi umah,tros tak ingt pape pk nak tido jee :D haha ! GREAT EXPERIENCE ! THX guys !

p/s ;hope dpt pg lagi :) and
yg pling tak sangka,pagi td aku bace paper
ade  something happen at broga hills.
student dr UITM kene hempap batu+tulangbelakang patah.
naseb baek kiteorg selamat pergi dan balik. Alhamdulillah :)

truly....
Daya Edayaa



1 comment:

  1. G xajak pon.. nie yg nk tashing kt sume org yg g nie..! ergh..!! hihi..

    ReplyDelete